Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Injektáló habarcs repedések és üregek tömítésére, vízellátó szerkezetekhez, magas hőmérsékleteken is Termék leírása A NEODUR VPM WT üzemben előkevert, felhasználásra kész, nem zsugorodó tömítő habarcs mindenféle üreg kitöltésére és injektálására.

Zsugorodásmentes tömítő – és injektáló habarcs üregek kitöltésére és repedések injektálására Tulajdonságok A NEODUR VPM HS üzemben előkevert, felhasználásra kész, nem zsugorodó tömítő habarcs mindenféle üreg és hézag kitöltésére és injektálására.

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak English és Deutsch nyelvű változata van.

Poliuretán tömítőanyag Tulajdonságok Egykomponensű, gyorsan térhálósodó, rugalmas (plaszto-elasztikus) poliuretán, UV sugárzásnak ellenálló tömítőanyag. A termék a levegőben lévő nedvességre reagálva polimerizálódik. Az EGOFLEX 401 buborékmentesen térhálósodik, rövid száltépésű és könnyen simítható.

Vízre duzzadó tömítőanyag termékcsalád Tulajdonságok Az ADEKA termékek hatóanyaga hidrofil, víz hatására duzzadó, kiszáradáskor visszaalakuló polimer, amely a tömítő profilok esetében természetes gumikeverékben van térhálósítva rögzítve, tömítő kitt esetében pedig a kötőanyagba van keverve. A termékek alapjellemzője a korlátozott mértékű, időben lassított duzzadás, amely típustól függően 100,150,175,200 térfogatszázalék lehet. A duzzadás mértéke folyamatos vízterhelés alatt … Read more

Üregkitöltő és injektáló szárazhabarcsok Tulajdonságok A VP III. és VP IV. különleges minőségű cement kötőanyagot, finomra őrölt ásványi adalékanyagot, és adalékszereket tartalmazó, kloridmentes szárazhabarcsok, amelyeket vízzel kiváló folyósságú, szivattyúzható, zsugorodásmentes frisshabarccsá lehet keverni. A habarcs maradéktalanul kitölti az üregeket, repedéseket, gyorsan szilárdul, szilárdítja a laza, szemcsés, pórusos alapfelületeket. A VP IV. habarcs ezen túl erózióálló … Read more

no