Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Tapadóhíd és rugalmas vízszigetelő massza Tulajdonságok A KESTON TPH 2 egykomponensű, vizes diszperzió alapú, pasztaszerű, felhasználásra kész bevonóanyag, amely felhordás után lágy, gumi-rugalmas, repedésáthidaló, nagy szakadási nyúlású, vízálló réteggé szárad. A szigetelőréteg rugalmasságát – 30°C és +100 °C között, erős hőingadozás esetén is megtartja, ellenáll az UV-sugárzásnak, híg savaknak és lúgoknak, szervetlen sóoldatoknak, és nem … Read more

Tapadóhíd szárazhabarcs Tulajdonságok A KESTON TPH polimerrel módosított cementkötésű, 4 mm legnagyobb szemátmérőjű kvarchomok adalékanyagot és adalékszereket tartalmazó, barna színű, kloridmentes szárazhabarcs, amelyet vízzel kell frisshabarccsá keverni. A felhordott habarcsréteg erőzáró kapcsolatot hoz létre a meglévő beton alapfelület, és a rádolgozott újabb beton vagy habarcsréteg között. Nagy húzó- és tapadószilárdságú, nem párazáró.

Tapadóhíd szárazhabarcs Tulajdonságok A quick-mix H-4 polimerrel módosított cementkötésű, 4 mm legnagyobb szemátmérőjű kvarchomok adalékanyagot és adalékszereket tartalmazó, barna színű, kloridmentes szárazhabarcs, amelyet vízzel kell frisshabarccsá keverni. A felhordott habarcsréteg erőzáró kapcsolatot hoz létre a meglévő beton alapfelület, és a rádolgozott újabb beton vagy habarcsréteg között.

Vasvédő és tapadóhíd szárazhabarcs Tulajdonságok A KESTON KORR polimerrel módosított cementkötésű, finomszemcsés kvarchomok adalékanyagot, lúgálló pigmentet és különleges adalékszereket tartalmazó szárazhabarcs, amelyet vízzel kell frisshabarccsá keverni. A frisshabarcs tixotróp tulajdonságú, rozsdamentesített betonacél felületre felhordva kiválóan tapad, lúgálló, olvasztósó-álló záróréteget alkotó, korrózióvédő bevonat.

no