Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Vasvédő és tapadóhíd szárazhabarcs


Tulajdonságok
A KESTON KORR polimerrel módosított cementkötésű, finomszemcsés kvarchomok adalékanyagot, lúgálló pigmentet és különleges adalékszereket tartalmazó szárazhabarcs, amelyet vízzel kell frisshabarccsá keverni. A frisshabarcs tixotróp tulajdonságú, rozsdamentesített betonacél felületre felhordva kiválóan tapad, lúgálló, olvasztósó-álló záróréteget alkotó, korrózióvédő bevonat.

Alkalmazási területek
A KESTON KORR a KESTON PCC betonjavítási rendszer tagjaként bel- és kültéri vasbeton szerkezetek javításakor a szabaddá vált acélbetétek korrózióvédelmére alkalmas.

Feldolgozás
A sérült, laza betonrészeket el kell távolítani. A korrodált betonacél szakaszokat fel kell tárni, majd homokszórással vagy nagynyomású vízsugárral rozsdamentesíteni. Csak futórozsdás felület megengedett. A keverőedénybe bemért, előírt mennyiségű vízhez fokozatosan kell hozzáadni a szárazhabarcsot, és fúrógépbe fogott keverőszárral, lassú fordulatszámon (max. 400/perc) homogén masszává keverni.
A friss keveréket puha, lapos ecsettel kell felhordani az acélfelületre, pórusmentes, folytonos bevonatot képezve. A bevonást két munkamenetben kell elvégezni, a második réteget az első meghúzása után, legalább 3 órás várakozási idő után lehet felhordani. A két réteg együttes, száraz rétegvastagsága legalább 1 mm legyen.
A friss KESTON KORR keverék bedolgozhatósági ideje +20°C-on 60 perc.
A betonacélt beágyazó KESTON PCC javítóhabarcsot normál hőmérsékleten a második KESTON KORR réteg felhordása után kb. 2 órával lehet rádolgozni.

Teljes adatlap telöltése:

KESTON KORR
KESTON KORR
KESTON_KORR.pdf
125.2 KiB
997 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no