Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Tapadóhíd szárazhabarcs

Tulajdonságok
A KESTON TPH polimerrel módosított cementkötésű, 4 mm legnagyobb szemátmérőjű kvarchomok adalékanyagot és adalékszereket tartalmazó, barna színű, kloridmentes szárazhabarcs, amelyet vízzel kell frisshabarccsá keverni. A felhordott habarcsréteg erőzáró kapcsolatot hoz létre a meglévő beton alapfelület, és a rádolgozott újabb beton vagy habarcsréteg között. Nagy húzó- és tapadószilárdságú, nem párazáró.

Alkalmazási területek
Tapadóhíd létesítése egymásra épülő, cementkötésű beton- ill. habarcsrétegek között, erőzáró kapcsolat kialakításával.

Feldolgozás
Az alapfelület legyen mentes portól, laza részektől, olajtól, zsírtól és egyéb tapadást gátló anyagoktól. Feldolgozás előtt a felületet alaposan elő kell nedvesíteni, de a tócsaképződést kerülni kell. Nagynyomású vízsugaras tisztítás esetén a vízbe nem szabad tisztító vegyszert keverni!
Egy teljes zsák TPH habarcsot az előírt mennyiségű vízhez kell adagolni, és kényszerkeverővel, vagy fúrógépbe fogott kis fordulatszámú keverőszárral legalább 3 percen át kell homogénre keverni. Az alapfelület előkészítése után a frisshabarcsot marokecsettel, vagy kenőkefével kell a felületre dörzsölni, majd erre „friss a frissre” módon rá kell dolgozni a következő réteget.
A frisshabarcs feldolgozhatósági ideje +20 °C -on kb. 30 perc.

Teljes adatlap letöltése:

KESTON TPH
KESTON TPH
KESTON_TPH.pdf
119.2 KiB
1023 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no