Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Tapadóhíd és rugalmas vízszigetelő massza

Tulajdonságok
A KESTON TPH 2 egykomponensű, vizes diszperzió alapú, pasztaszerű, felhasználásra kész bevonóanyag, amely felhordás után lágy, gumi-rugalmas, repedésáthidaló, nagy szakadási nyúlású, vízálló réteggé szárad. A szigetelőréteg rugalmasságát
– 30°C és +100 °C között, erős hőingadozás esetén is megtartja, ellenáll az UV-sugárzásnak, híg savaknak és lúgoknak, szervetlen sóoldatoknak, és nem párazáró. Kiválóan és tartósan tapad szinte minden szívóképes és nem szívóképes alapfelülethez.

Alkalmazási területek
A KESTON TPH 2 alkalmas tapadóhídként kritikus alapfelületek (alumínium- és horganylemez, bitumenes lemez, üveg, műanyag és műgyantabevonat, fa, kerámia, stb.) és cementkötésű rétegek közötti kapcsolat létrehozására, valamint lapos és lejtéses tetők ill. más épületszerkezetek kent vízszigetelő rétegeként fuga- és varratmentes , tartósan rugalmas bevonására. Tartós víz alatti használatra nem ajánlott.

Feldolgozás
A felhordási alapfelület legyen tiszta; portól, laza részektől, olajtól, zsírtól és minden más tapadásrontó szennyeződéstől mentes legyen. A nagyon sima, fényes alapfelületeket célszerű száraz vagy nedves szemcseszórással durvítani. A felületi repedéseket a tágasságtól függő szemnagyságú homokkal 1:1 térfogatarányban kevert Keston TPH 2 masszával kell kitölteni, majd 10 % vízzel higított Keston TPH 2 masszába ágyazott üveg- vagy műszálháló csíkkal átfedni, végül a hálómintázat elfedéséig szintén 10 % hígítású masszával átvonni. Széles „aktív” repedések és dilatációs fugák lezárását rugalmas cső vagy hajlatképző (sarok) profil elhelyezése után ugyanilyen hálóbetétes réteggel kell áthidalni. A javítási helyek száradási ideje 24-36 óra.
Az előkészített alapfelületekre a KESTON TPH 2 masszát hígítás nélkül, széles hengerrel vagy ecsettel 2 rétegben kell felhordani. Az első réteg felhordása után 24 óra száradási időt kell kivárni. A második réteget az elsőhöz képest keresztirányban kell felvinni, és száradása előtt felületébe 0,5/1,0 mm szemnagyságú, tüziszárított kvarchomokot kell hinteni, majd másnap a bele nem kötött szemcséket lesöpörni.

Teljes adatlap letöltése:

KESTON TPH-2
KESTON TPH-2
KESTON_TPH-2.pdf
126.7 KiB
828 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no