Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Lőttbeton keverék

Tulajdonságok
A KESTON LB-8 cement kötőanyagú, 8 mm legnagyobb szemátmérőjű homokos kavics adalékanyagot, erősítő műanyag szálvagdalékot és adalékszereket tartalmazó kloridmentes szárazkeverék, amelyet víz hozzáadásával lehet frissbetonná keverni. A frissbeton kéziszerszámokkal és lőttbetonként egyaránt bedolgozható, fej fölötti alapfelületekre is. Összetartó képessége és fagyállósága KESTON EMU diszperziót tartalmazó keverőfolyadék használatával fokozható.

Alkalmazási területek
A KESTON LB-8 száraz betonlövési technológiával alkalmas új építésre, helyreállításra és megerősítésre, de kéziszerszámmal bedolgozva is sérült beton- és vasbetonszerkezetek javítására 30-120 mm rétegvastagságban.

Feldolgozás
Az alapfelületről a sérült, laza betonrészeket, a tapadást rontó port, olajat, zsírt és más szennyeződéseket el kell távolítani, és a tiszta alapfelületet mattnedves állapotig előnedvesíteni.
Kézi feldolgozás esetén a szárazbetont kényszerkeverőgépben, vagy fúrógépbe fogott kis fordulatszámú keverőszárral kell frissbetonná keverni. Száraz lőttbeton technológia alkalmazása esetén a keverővíz mennyiséget a szórófejnél kell beállítani.
Keverőfolyadékként a KESTON EMU 1:6 tömegarányú vizes hígítását kell használni.
A felhordott réteget 3 napon át tartó vízpermetezéssel, vagy KESTON AC felhordással kell utókezelni.

Teljes adatlap letöltése:

Keston LB 8
Keston LB 8
Keston_LB_8.pdf
118.8 KiB
788 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no