Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Gyorskötésű aláöntő szárazhabarcs

Tulajdonságok
Az S-FIX különleges minőségű cement kötőanyagot; tűziszárított pormentes homok adalékanyagot; valamint kötésgyorsító, folyósító, tapadásfokozó és duzzadó hatást létrehozó adalékszereket tartalmazó, kloridmentes száraz keverék, amelyet víz hozzáadásával lehet frisshabarccsá keverni. A frisshabarcs önthető-öntömörödő konzisztenciájú, szobahőmérsékleten 5-10 perc, nagy korai- és végszilárdságú.

Alkalmazási terület
Az S-FIX habarcs szerelési hézagok kitöltésére; gépalapok, híd- és sínsaruk aláöntésére; csavarok és horgonyzóelemek rögzítésére; csatorna fedlapok szintbeállítására és rögzítésére alkalmas.

Feldolgozás
Az alapfelületről a sérült, laza betonrészeket, a tapadást rontó port, olajat, zsírt és más szennyeződéseket el kell távolítani, és a tiszta alapfelületet mattnedves állapotig előnedvesíteni.
A szárazhabarcsot kényszerkeverőgépben vagy fúrógépbe fogott kis fordulatszámú keverőszárral kell csomómentes frisshabarccsá keverni. A keverési idő kb. 2-3 perc, ezután az anyagot 5 percen belül be kell önteni az előkészített, bezsaluzott hézagba.
Csak olyan munkaüreget szabad kialakítani, amely csak egy oldalról nyitott, mert a fedetlenül maradó S-FIX felületrészek megrepedhetnek!
Az anyagot utólagosan vízzel vagy más anyagokkal összekeverni nem szabad!

Teljes adatlap letöltése:

Quick-mix S FIX
Quick-mix S FIX
quick-mix_S_FIX.pdf
64.9 KiB
633 Downloads
Részletek...


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no