Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Gyorskötésű beágyazó habarcs

Tulajdonságok
Az DURA- és DURA -T beágyazó habarcs különleges minőségű cement kötőanyagot; tűziszárított pormentes homok adalékanyagot; valamint kötésgyorsító, folyósító, tapadásfokozó adalékszereket tartalmazó, kloridmentes száraz keverék, amelyet víz hozzáadásával lehet frisshabarccsá keverni. A frisshabarcs képlékeny konzisztenciájú.

Alkalmazási terület
Az DURA- és DURA – T habarcs 0,5 – 40 mm vastagságban szerelési hézagok kitöltésére használható. Alkalmasak például csatorna fedlapok szintbeállítására és rögzítésére is.
A DURA habarcs elsősorban + 10 oC hőmérséklet fölött, míg a DURA –T habarcs – 5 oC – + 10 oC hőmérséklet között alkalmazható előnyösen.

Feldolgozás
Az alapfelületről a sérült, laza betonrészeket, a tapadást rontó port, olajat, zsírt és más szennyeződéseket el kell távolítani, és a tiszta alapfelületet mattnedves állapotig előnedvesíteni.
A szárazhabarcsot az előírt vízmennyiséggel kényszerkeverőgépben vagy fúrógépbe fogott kis fordulatszámú keverőszárral kell csomómentes frisshabarccsá keverni. A DURA – T habarcs megkeveréséhez alacsony hőmérsékleten + 40 oC hőmérsékletű vizet kell használni. A keverési idő kb. 2-3 perc, ezután az anyagot 15 percen belül kell felhordani az előkészített felületre.
Az anyagot utólagosan vízzel vagy más anyagokkal összekeverni nem szabad!

Teljes adatlap letöltése:

Dura Habarcs
Dura Habarcs
Dura_habarcs.pdf
132.4 KiB
1140 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no