Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Gyorskötésű kiöntő szárazbeton keverék

Tulajdonságok
A DURA-BETON cement kötőanyagú, 8 mm legnagyobb szemátmérőjű homokos kavics adalékanyagot, erősítő műanyag szálvagdalékot és adalékszereket tartalmazó, klorid mentes szárazbeton keverék, amelyet víz hozzáadásával kell frissbetonná keverni. Az önthető konzisztenciájú frissbeton könnyen bedolgozható, kiválóan tapad betonhoz és acélhoz, nem osztályozódik szét, és közel zsugorodásmentesen szilárdul. A kiöntött réteg gyors szilárdulású, a hőmérséklettől függően két-három óra után terhelhető; fagy-, olvasztósó- és kopásálló, nagy korai hajlító- húzószilárdsága révén jól ellenáll ciklikus és dinamikus igénybevételekkel szemben.

Alkalmazási területek
A DURA-BETON alkalmas beton- és vasbetonszerkezetek kiöntéssel végzett kialakítására, kiemelten közlekedési felületek gyorsan szilárduló kivitelezésére.

Feldolgozás
Az alapfelületről a sérült, laza betonrészeket, a tapadást rontó port, olajat, zsírt és más szennyeződéseket el kell távolítani, és a tiszta alapfelületet mattnedves állapotig előnedvesíteni.
A zsaluzat legyen tömör, és lehetőleg nem szívóképes.
A szárazbetont teljes zsákonként az előírt mennyiségű keverővízhez öntve kényszerkeverőgépben, vagy fúrógépbe fogott kis fordulatszámú keverőszárral kell frissbetonná keverni, legalább 3 percen át. A frissbetont légzárvány mentesen, folyamatosan kell az előkészített felületre önteni. A betonréteget utókezeléssel kell védeni a túl gyors kiszáradástól. Alacsony hőmérsékleten melegített keverővíz használata előnyös.

Teljes adatlap letöltése:

Dura Beton
Dura Beton
Dura_beton.pdf
119.9 KiB
1306 Downloads
Részletek...


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no