Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Vízszigetelő habarcs

Tulajdonságok
A DS-25 cementkötésű, finom szemcsés kvarchomok adalékanyagot, és különleges adalékszereket tartalmazó szárazhabarcs, amelyet vízzel kell kenhető konzisztenciájú frisshabarccsá keverni. A felhordott habarcsréteg jól tapad beton- és acélfelületre, téglafalazatra és vakolatra.

Alkalmazási terület
A DS-25 habarcs alkalmazható beton-, vakolat- és téglafalfelületek talajnedvesség és túlnyomásmentes ipari víz elleni szigetelésére 2-3 mm rétegvastagságban; 5 mm vastag rétegben pedig, legfeljebb 0,5 bar negatív víznyomás elleni szigetelésre beltérben és kültérben egyaránt. Nem alkalmas ivóvíz és agresszív szennyvíz elleni szigetelésre. Tartós csapadékvíznek és váltakozó fagyási-olvadási hatásnak kitett felületeken csak vízálló védőbevonattal alkalmazható.

Feldolgozás
Az alapfelületet meg kell tisztítani, a laza részeket, port, cementkérget, olajat és zsírt el kell távolítani, majd alaposan elő kell nedvesíteni, de a tócsaképződést el kell kerülni. Egy teljes zsák DS-25 porhabarcsot az előírt mennyiségű vízhez adagolva, kényszerkeverővel vagy fúrógépbe fogott alacsony fordulatszámú keverőszárral legalább 3 percen át kell hozzákeverni.
A friss habarcs bedolgozhatósági ideje + 20 C0-on kb. 30 perc.
Az alapfelület előkészítése után a frisshabarcsot marokecsettel, vagy kenőkefével kell a felületre dörzsölni, majd erre „friss a frissre” módon rádolgoznia szigetelő réteget. A fal és padló csatlakozásoknál és egyéb éleknél hajlatra (holker) kell felhordani. A bevonatot legalább 36 órán keresztül nedvesen kell tartani. A felhordott réteget védeni kell a túl gyors kiszáradástól.

Teljes adatlap letöltése:

Quick-mix DS-25
Quick-mix DS-25
quick-mix_DS-25.pdf
65.9 KiB
765 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no