Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Ivóvízszigetelő habarcs

Tulajdonságok
A BSM TW portlandcement kötőanyagot; szilikapor aktív kiegészítő anyagot; és ideális szemmegoszlású, mosott, tűzi szárított, pormentes kvarchomok adalékanyagot tartalmazó szárazhabarcs keverék, amelyet vízzel kell frisshabarccsá keverni.
A habarcs jó vízmegtartó képességű, szivattyúzható, kiválóan tapad beton- és acélfelületre. A habarcsréteg az Országos Közegészségügyi Intézet vizsgálataival igazolva ivóvízzel érintkező felületek szigetelésére megfelelő.

Alkalmazási terület
Ivóvíztartályok felületszigetelése, ivóvíz vezetékek habarcsbélelése.

Feldolgozás
A vízzel kevert BSM TW habarcs elsődleges feldolgozási módja az ivóvíz vezetékek bélelése folyamatos centrifugálöntéssel, de felhordható szórógéppel vagy kéziszerszámmal is.

Az alapfelületet meg kell tisztítani, a laza részeket, port, cementkérget, olajat és zsírt el kell távolítani, majd alaposan előnedvesíteni, de kerülve a tócsaképződést. Egy teljes zsák BSM TW porhabarcsot az előírt mennyiségű vízhez adagolva (7,8 l), kényszerkeverővel vagy fúrógépbe fogott alacsony fordulatszámú keverőszárral legalább 3 percen át kell hozzákeverni. Az alapfelület előkészítése után a frisshabarcsot marokecsettel, vagy kenőkefével kell a felületre dörzsölni, majd erre „friss a frissre” módon rádolgozni a javítóréteget. A habarcsréteg felülete simítással, érdesítéssel utánmunkálható. A polisztirol hablemezzel történő átdörzsölés különösen egyszerű és rendkívül kedvező felületi megjelenést eredményez. A felhordott réteget védeni kell túl gyors kiszáradástól: legalább 36 órán át tartó nedves utókezeléssel. A szigetelés 4-5 nap szilárdulás után tehető ki vízterhelésnek. Az átlagostól eltérő hőmérsékletek módosíthatják a kötési és szilárdulási sebességeket.

Teljes adatlap letöltése:

Quick-mix BSM TW
Quick-mix BSM TW
quick-mix_BSM_TW.pdf
66.7 KiB
772 Downloads
Részletek...


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no