Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Műanyag szál vagdalék

Tulajdonságok
A KESTON FLOCK építőipari felhasználásra kifejlesztett, PAN (poliakril-nitril) anyagú, kör keresztmetszetű, finom szálakból álló vagdalék. A KESTON FLOCK 12 szálhosszúsága 12 mm. A habarcs vagy betonkeverékekben egyenletesen eloszlatott szálvagdalék hidrofil felületkezelése révén jól betapad a kötőanyagba, az ismert adalékszerekkel és segédanyagokkal károsodás nélkül együttdolgozik. Vegyszerálló, pH1 és pH13 között stabil. Az aszfalt- és bitumenkötésű keverékek hőigénybevételének + 140 oC-ig ellenáll.
A KESTON FLOCK szál bekeverése kiküszöböli a zsugorodási repedések megjelenését, segíti az utókezelést, javítja a szerkezetek dinamikus hatásokkal szembeni ellenálló képességét. Csökkenti a vízfelvételt és a káros anyagok beszívódását az anyagba. Növeli a fagy- és olvasztósóállóságot, a kopásállóságot és az ütőszilárdságot. Javítja a korai és végnyomó-, hajlító-húzó- és hasító-hajlító szilárdságot. Növeli a szerkezet tartósságát, szívósságát és élettartamát. A beton szilárdsága az első 24 órában kb. 60%-al magasabb értéket ér el, így a kizsaluzást jóval korábban lehet elvégezni, ami meggyorsítja az építkezés előrehaladását.

Alkalmazási terület
Elsősorban hidraulikus kötésű (cement, gipsz), valamint mészkőkötésű habarcsok, betonok, előregyártott vagy monulit beton, vasbeton és műkő szerkezetek, lőttbetonok technológiai, mechanikai és tartóssági tulajdonságainak javítására alkalmas. Hőállósága miatt aszfalt és bitumenkötésű keverékekhez is használható.

Teljes adatlap letöltése:

KESTON FLOCK
KESTON FLOCK
KESTON_FLOCK(2).pdf
120.0 KiB
857 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no