Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Vízre duzzadó tömítőanyag termékcsalád

Tulajdonságok
Az ADEKA termékek hatóanyaga hidrofil, víz hatására duzzadó, kiszáradáskor visszaalakuló polimer, amely a tömítő profilok esetében természetes gumikeverékben van térhálósítva rögzítve, tömítő kitt esetében pedig a kötőanyagba van keverve. A termékek alapjellemzője a korlátozott mértékű, időben lassított duzzadás, amely típustól függően 100,150,175,200 térfogatszázalék lehet.
A duzzadás mértéke folyamatos vízterhelés alatt állandó, ciklusos (duzzadás-visszazsugorodás), terhelés esetén pedig minden alkalommal azonos nagyságú. A duzzadó tömítőanyag kitölti a rendelkezésre álló teret, hozzáfeszül az őt körülvevő szerkezethez, és így elzárja a szivárgó, átfolyó víz útját. A hatóanyag nem oldódik ki, egészségre és környezetre ártalmatlan. A termékek öregedésállóak; ipari és szennyvíznek; szervetlen savaknak, lúgoknak és sóoldatoknak ellenállnak. Tartós rugalmasságuknak köszönhetően képesek a műszakilag elvárható mértékben követni a szerkezet mozgását is.

Alkalmazási területek
Az ADEKA termékek alkalmazhatók a magas- és mélyépítés, vízépítés, alagútépítés, csővezeték-építés területén száraz és nedves, sima és egyenetlen felületeken egyaránt. Monolit betonépítésben a munkahézagok, dilatációs és csatlakozási fugák tömítésére; előregyártott elemek (acél és vasbeton tübbingek, szádfalelemek, tokos csőkötések, stb.) csatlakozási hézagainak lezárására; utólagos szerkezeti hézagok, repedések profilszalag behúzásos vagy injektálásos tömítésére.
Szerves oldószerek jelenlétében csak egyedi vizsgálat alapján alkalmazhatók.

Teljes adatlap letöltése:

ADEKA Termékcsalád
ADEKA Termékcsalád
ADEKA_termekcsalad.pdf
80.0 KiB
4895 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no