Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Vízzáró, páraáteresztő impregnáló

Tulajdonságok
A KESTON IMP vízzáró, páraáteresztő impregnáló szilán/sziloxán alapú, vízzel hígítható, oldószermentes, környezetbarát emulzió. Kiválóan alkalmas különböző ásványi eredetű szívóképes felületek hidrofóbizálására, valamint műanyag diszperziót tartalmazó festékek és vakolatok, szilikongyanta alapú bevonatok felhordása előtti alapozásra.
A termék a felhordást követően mélyen beszívódik az építmény falába, majd a kapillárisok falán szilikongyanta réteg képződik, mely igen hosszan tartó víztaszító hatást biztosít. A folyamat rövid idő alatt lejátszódik, így a felhordás után rövid időn belül jövő eső sem csökkenti a termék hatását.
Az építmény falába beszívódott termék lecsökkenti a kapillárisok szívóképességét, de nem zárja el a pórusokat, így a kezelés során nem csökken le a felület lélegzési képessége.

Alkalmazási terület
A KESTON IMP vízzáró, páraáteresztő impregnáló alkalmas régi és új építmények ásványi alapú, nedvszívó felületei, így ásványi vakolatok, tégla, beton, mészhomoktégla víztaszítóvá tételére. A vizes rendszernek és a hígítás utáni stabilitásnak köszönhetően ideális továbbá agyag, pernyebeton, mész-homokkő, eternitfélék, kőgyapot, perlit jellegű anyagok gyártásközi alkalmazásra. További felhasználási lehetőség hidrofobizáló alapozóként diszperziós illetve szilikongyanta alapú festékek és vakolatok alá.
Nem alkalmas nem szívóképes felületek, pl. tömör terméskövek, mészkő, márvány kezelésére!

Teljes adatlap letöltése:

 

KESTON IMP
KESTON IMP
KESTON_IMP.pdf
120.2 KiB
470 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no