Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato iroda
Header
Techno-Wato raktar
Header
Techno-Wato raktar
Header

Szulfátálló lőtt szárazhabarcs

Tulajdonságok

Alkalmas új építésnél és helyreállításnál betonfelületek kiegészítő megerősítésére, kiegyenlítésére és javítására 20-30 mm rétegvastagságban. Javasolt vegyi terhelésnek és szennyvizeknek kitett felületek képzésére, kül- és beltérben egyaránt. Feldolgozható szárazhabarcs lövőgéppel, vagy kézi kőműves szerszámokkal.

Felhasználás
Az alapfelület portól, laza részektől, olajtól, zsírtól és más tapadásrontó anyagoktól mentes legyen. Habarcsfelhordás előtt az o
alapfelületet mattnedves állapotig elő kell nedvesíteni. Feldolgozáskor a levegő és az alapfelület hőmérséklete min.+ 5 C legyen. Az átlagostól eltérő hőmérsékletek módosítják a kötési és szilárdulási sebességet!
Az Keston LBSZ-4 valamennyi szárazbeton lövőgéppel felhordható, felülete kéziszerszámmal besimítható. A friss réteget legalább három napig nedvesítéssel kell utókezelni vagy KESTON AC utókezelővel bevonni.
A lőtthabarcs összetartó képessége és tapadása növelhető, vízfelvétele és visszahullási vesztesége tovább csökkenthető, ha sima víz 3
helyett víz:KESTON EMU polimer emulzió 6:1 tömegarányú keverékét használjuk (1 m anyag keverővizéhez 25 liter Keston EMU).
Teljes adatlap letöltése:

Keston LBSZ-4
Keston LBSZ-4
KESTON_LBSZ-4.pdf
90.5 KiB
443 Downloads
Részletek...

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

no