Termékek
Felhasználási terület
Dokumentumok
quick-mix AM 1000
Injektálható horgonyzó habarcs

Tőcsavar, betonvas, valamint építőipari és bányászati horgonyzó elem erőzáró rögzítésére, oldalfalak és szegélyek gépi felhordású stabilizálására, terméskő, kisméretű, tömör tégla szerkezetek és vasbetonelemek összezárására.

quick-mix CM 45 W
Pillanatkötő lőtthabarcs

Kép a termékről:

Kőzetfal, betonszerkezetek megerősítésére ill. szinte azonnali szilárdság biztosítására pl. a bányászatban vágathajtás, frontfejtés, vágatáttörés esetén, továbbá átnedvesedett felületek szigetelésére, vízbetörési helyek gyors tömítésére a kötőanyag kimosódása nélkül.

quick-mix QV 1000 1-4-8
Kiöntő habarcs

Kép a termékről:

Gépek, darupályák, hídsaruk aláöntésére, rögzítőcsavar- és horgonyzó-vaslyukak, előre gyártott szerkezetek és monolit betonok fugáinak kiöntésére, betonban lévő nyílások és kihagyások lezárására.

KESTON DUR
Nagyszilárdságú üreg- és hézagkitöltő habarcs

Kő és beton szerkezetek közötti hézagok kitöltésére, valamint nyitott hézagrendszerű egyszemcsés aszfaltburkolat (vízáteresztő aszfalt) és beton felület pórusainak kitöltésére, szerkezetek közötti hézagok és hátűr – pl. eléfalazásnál, aláöntésnél, csőbélelésnél üreg- és hézagkitöltésére, nagy igénybevételű aszfaltburkolatok kiváltására, pl. útkereszteződésekben, buszmegállókban, nyomvályús útszakaszokon, parkolók és térbetonok, ipari padlók, garázspadlók készítésénél.

KESTON DUR-2
Üreg- és hézagkitöltő habarcs

Üregek, szerkezeteken belüli és szerkezetek közötti hézagok kitöltésére, ahol a jó hézagzárás mellett nem elsődleges követelmény a nagy szilárdság.

DURA beton
Gyorskötő kiöntő szárazbeton keverék

Beton- és vasbetonszerkezetek kiöntéssel végzett kialakítására, kiemelten közlekedési felületek gyorsan szilárduló kivitelezésére.

DURA habarcs
Gyorskötésű beágyazó szárazhabarcs

1,5-40 mm vastagságban szerelési hézagok kitöltésére, csatorna fedlapok szintbeállítására és rögzítésére.

Rapid Set® MORTAR MIX
Nagyszilárdságú, gyorskötő, kiegyenlítő és vakoló habarcs

Általános és szerkezeti betonjavításra, stukkók és vakolatok javítására, egyrétegű homlokzati vakolatként, ágyazóhabarcsként, kiegyenlítő rétegként, és járófelület képzésre, nedves felületeken és fej fölött is felhordható.

Rapid Set® CEMENT ALL
Nagyszilárdságú, gyorskötésű, szulfát- és sóálló habarcs

Kép a termékről:

Videó a termékről:

Általános és szerkezeti betonjavításra, kiöntési munkákra, horgonyzásra és injektálásra, simításra, útfelület javításra, nedves felületeken is, vízszintesen, függőlegesen, mély- és magasépítésben, 10 cm rétegvastagságig. Alkalmazása ott ideális, ahol a gyors szilárdulás, a tartósság és vegyi ellenállás vagy olajállóság a követelmény.

Rapid Set® CONCRETE MIX
Nagyszilárdságú, gyorskötésű, szulfát- és sóálló betonkeverék

Kép a termékről:

Általános és szerkezeti betonjavításra, járda és betonutak, erősen igénybevett felületek, rámpák, gépalapok javítására és építésére, ipari padlók készítésére, javítására nedves felületen is, 5-60 cm közötti beépítési vastagságokhoz.