Termékek
Felhasználási terület
Dokumentumok
KESTON NKB
Szennyvízálló szigetelő habarcs, nagy kémiai ellenállású bevonat

Beton és vasbeton szerkezetek felületének szigetelő bevonására nedvesség, szennyvíz, üzemanyagok, sóoldatok, híg lúgok és savak (pH3,5-pH12) agresszív vegyi igénybevételével szemben.

KESTON NKB-KORODUR
Kopás- és szennyvízálló szigetelő habarcs

Koptató hatásnak kitett beton és vasbeton szerkezetek felületének szigetelő bevonására nedvesség, szennyvíz, üzemanyagok, sóoldatok, híg lúgok és savak (pH5-pH12) agresszív vegyi igénybevételével szemben. Tartósan pH5 alatti terhelés esetén utókezelés szükséges.

MICROTOP TW 02
Vízszigetelő habarcs ivóvizes műtárgyak felületképzéséhez

Nedves szórási technológiával felhordva ivóvízzel érintkező teherhordó beton vagy szilárdan tapadó vakolatfelületek vízzáró védőbevonására és 300 mm belső átmérő feletti ivóvízcsövek bevonására, rétegenként kb. 2-5 mm vastagságban. A termékkel érintkező víz nem haladhatja meg a 30°C hőmérsékletet.

MICROTOP TW BM
Vízszigetelő habarcs ivóvizes műtárgyak felületképzéséhez

Nedves szórási technológiával, vagy kéziszerszámmal felhordva ivóvízcsövek belső felületképzésére, ivóvíztározók és más szerkezetek felületbevonására, rétegenként kb. 3-8 mm vastagságban. A termékkel érintkező víz nem haladhatja meg a 30°C hőmérsékletet.

MICROTOP NSM
Vízszigetelő lőtthabarcs ivóvizes műtárgyak felületképzéséhez

Nedves szórási eljárással, vagy kéziszerszámmal feldolgozott lőtthabarcs az ivóvízellátás területén felületek bevonására és profil helyreállítására, a betonfedés vastagságnövelésére, és záróréteg készítésére, 9-20 mm rétegvastagságban.

Keston LB-4 TW
Vízszigetelő lőtthabarcs ivóvizes műtárgyak felületképzéséhez

Ivóvízkezelő műtárgyak védelmére és szigetelésére, betonfelületek kiegészítő megerősítésére, kiegyenlítésére és javítására 15-20 mm rétegvastagságban. Feldolgozható szárazhabarcs lövőgéppel, vagy kézi kőműves szerszámokkal.

Keston LBSZ-4
Szulfátálló lőtthabarcs

Vegyi terhelésnek és szennyvizeknek kitett felületek képzésére, szigetelése, betonfelületek kiegészítő megerősítésére, kiegyenlítésére és javítására 20-30 mm rétegvastagságban, szárazhabarcs lövőgéppel, vagy kézi kőműves szerszámokkal felhordva.